Magnetekspert

15 års produktionserfaring
nyheds-banner

Shanghai King-nd Magnet Inviterer dig med venlig hilsen til DEN 28. KINA INTERNATIONALE SMÅ MOTOR MAGNETISKE MATERIALER TEKNOLOGI KONFERENCE & UDSTILLING

shanghaimagnet

SHANGHAI KING-ND MAGNET CO., LTD.

Om os

Standnummer: B12B

SHANGHAI KING-ND MAGNET CO., LTD. blev grundlagt i 2008 med sin produktionsbase i Ningbo, magnetens hovedstad. Det er en højteknologisk virksomhed med speciale i forskning og udvikling, produktion og salg af sjældne jordarters Ndfeb. Ndfeb blev sat i produktion i 2008 og har dannet en komplet industriel kæde fra sjældne jordarters permanente magnetmaterialer til sjældne jordarters permanentmagnet færdige produkter. På nuværende tidspunkt har den en årlig produktionskapacitet på 2000 tons. Virksomheden har en samlet investering på 50 millioner yuan, det samlede byggeareal af fabrikken er 10.000 ㎡ og etablerede en oversøisk filial i Japan med et årligt salg på 400 millioner yuan.

På nuværende tidspunkt fokuserer virksomheden på nye energikøretøjer, elektriske værktøjer, industriel automation, motor, sensorer, magnetiske komponenter og andre forbrugerelektronikprodukter og andre industrier med høj, fin, speciel magnetisk stålproduktion og salg, virksomheden har en komplet materialeforsyning kæde og produktionskæde og hele serien af ​​præstationsmærke sintrede Ndfeb permanentmagnetprodukter, udstyret med højpræcisionstestinstrumenter og automatisering, semi-automatiseret produktionslinje, mindre tung sjældne jordarters teknologi, ingen dysprosiumteknologi og dysprosium, terbiumprocessen er kommet ind i partiet og stabil produktion, produkt stabilitet sammenhæng industri mange kunder stor ros. Og har bestået ISO9001, IATF16949, ISO14001 og andre system certificering. Virksomheden har etableret en række laboratorier og testrum, testelementerne er vægtløshedstest, PCT test, beta test, høj temperatur og høj luftfugtighed test, kold og varm shock test, salt spray test osv. Laboratorie test kapacitet omfatter: produkt ydeevnetest, komponentanalyse mv.

Førsteklasses testudstyr og testudstyr og mange års brancheerfaring, streng kontrol af indgående inspektion, procesinspektion og forsendelsesinspektionsstyring, produktionsprocessintegrationskontrol, for at skabe en stabil produktkvalitet, kundeservice af høj kvalitet. Vi ser oprigtigt frem til det langsigtede samarbejde med alle kunder til gensidig fordel og win-win resultater. Sintered Ndfeb magnet er tredje generation af sjældne jordarters permanentmagneter, som er en fremragende magnet i sjældne jordarters permanentmagnetmaterialer. Det er en legeringsmagnet sammensat af metal neodym, jern, bor og andre sporstoffer og fremstillet ved pulvermetallurgisk proces. Ndfeb-magnet har høj resterende magnetisk kraft, høj tvangskraft og ekstremt høj magnetisk energiprodukt, høj omkostningsydelse. Og har meget gode bearbejdningsegenskaber. Kendt som "den magnetiske konge". NdfeB magnet overflademodstand og korrosionsbestandighed er dårlig, så normalt skal overfladen galvaniseres. Elektropletteringstyperne af guld neodymmagneter er fosfatering, guld, sølv, zink, nikkel, kobber, nikkel, epoxyharpiks og så videre. Vores galvanisering overholder EU ROHS-kravene.

Virksomhedens produktintroduktion

Motor magnetisk stål: alle former for motor brug af magneter erflise magnet, almindelig hovedsagelig lige flise, skrå flise, brød flise. Som hovedproduktet i vores virksomhed har Ndfeb-fliser en stor markedsfordel i produktions- og forarbejdningsteknologi og serviceniveau.
Vores virksomhed udfører streng kvalitetskontrol fra den oprindelige kilde til magnetproduktion, er opmærksom på kvalitetskrav, bekymrer sig om kundernes behov og er forpligtet til at produceremagnet af høj kvalitetprodukter med stabil ydeevne og nøjagtig størrelse. Prøv at hjælpe kunderne med at producere højkvalitets motorprodukter og omhyggelig service.

Motor magnetisk stål
Motor magnetisk stål
Motor magnetisk stål

Elektroakustisk magnetisk stål: hjemmehorn, multimediehorn, bilhorn, højttaler, bilsubwoofer, sæt bilhorn og så videre har alle brug for magnetkomponenter. Denne slagselektroakustisk magnetisk ståler for det meste cirkulær type eller cirkulær type. Vores virksomhed i den elektroakustiske reservedele magnetisk stålindustri, fra ydeevnestabiliteten af ​​magnetiske stålprodukter og prisen på magnetiske stålprodukter er bedre end kolleger og markedet, har vundet flertallet af producenter af elektroakustisk udstyr og langsigtet samarbejde med støtte fra bred anerkendelse. Kvalitetssikring og markedsomdømme er vores konstante markedsprincipper.

Elektroakustisk magnetisk stål
Elektroakustisk magnetisk stål
Elektroakustisk magnetisk stål1
shanghaiking-ndmagnet

Indlægstid: 29. september 2024